Τηλ. +30 2111827707        Κιν. +30 6936037113
Νεκτάριος Νικολόπουλος MDΔιεύθυνση: Πεντέλης 32 & Κόδρου, Μαρούσι
Αρχική 5 Υπηρεσίες 5 Υπεράκτια Ιατρική

Υπεράκτια Ιατρική

Η δραστηριοποίηση σε υπεράκτιες πλατφόρμες πετρελαίου και φυσικού αερίου  είναι αναμφίβολα απαιτητική και δύσκολη εργασία . Η βιομηχανία Oil & Gas αποτελείται από πλήθος επαγγελματιών οι οποίοι συνεργάζονται αρμονικά μεταξύ τους. Και σε αυτή τη βιομηχανία η συμβολή των ιατρών είναι πολύτιμη μέσα από μία ποικιλία ρόλων όπως :

Duty Doctor

Πρόκειται κυρίως για Γενικούς Ιατρούς με σφαιρική γνώση της Ιατρικής οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάθε ιατρικό περιστατικό παρέχοντας συνεχή κάλυψη  (24/7-365) και έχουν μετεκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί ως Ιατροί του Πετρελαϊκού Τομέα.

 

Operator Supervisor Doctor

Ο ρόλος του Operator Supervisor Doctor είναι εποπτικός . Έχει υπό την επίβλεψή του μια ομάδα υπεράκτιων εγκαταστάσεων εξόρυξης . Είναι υπεύθυνος για υγεία και ασφάλεια του προσωπικού και ασχολείται με τις γραφειοκρατικές διαδικασίες των διοικητικών Περιφερειών της χώρας.

Emergency Response Doctor

Πρόκειται για ιατρούς με γνώση και εμπειρία στον τομέα της Επείγουσας Ιατρικής . Κύριος ρόλος τους είναι η διαχείριση και αντιμετώπιση μείζονων περιστατικών και ατυχημάτων στις πετρελαϊκές πλατφόρμες.

Professionally Responsible Doctor

Πρόκειται κυρίως για ιατρούς εργασίας με ρόλο την εφαρμογή των αρχών υγείας και ασφάλειας σε κάθε πλατφόρμα.

Ο Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός Νεκτάριος Νικολόπουλος , είναι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ εν Ελλάδι εκπαιδευμένος και πιστοποιημένος ιατρός του Πετρελαϊκού Τομέα.

Μετεκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε  στο Bergen της Νορβηγίας, στην αντιμετώπιση και διαχείρισή περιστατικών που ανακύπτουν στις πετρελαϊκές πλατφόρμες σύμφωνα με τους αυστηρούς κανονισμούς της Νορβηγικής Κυβέρνησης.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα :

  • (24/7-365) ιατρική κάλυψη κάθε είδους υπεράκτιας εγκατάστασης άντλησης πετρελαίου και φυσικού αερίου.
  • Αξιόπιστη επιστημονική συμβουλή για θέματα υγείας και ιατρικού τεχνολογικού εξοπλισμού στην Oil & Gas
    βιομηχανία.